"Des d'Attac estam llançant una campanya per establir una Taxa sobre les Transaccions Financeres especulatives i per l'eliminació dels paradisos fiscals, com instrument que ajudi a una sortida de la crisi en què no paguem els de sempre, i que es dirigeixi als vertaders causants de l'atur, la precarietat i l'escassesa, i a la vegada doti d'ingressos públics suficients, que evitin els retalls socials del nostre precari Estat de Benestar.
Per tant sol·licitem la vostra adhesió a la campanya amb l'objectiu de pressionar i instar al Parlament Autonòmic, als Consells Insulars, i als Ajuntaments a aprovar mocions a favor d'una Taxa a les Transaccions Financeres (TTF) i el seu trasllat al Govern i Parlament Espanyol i Europeu."
Adjuntam la carta de presentació i el manifest ja signat inicialment a nivell estatal per algunes entitats.
Amb l'objectiu de presionar, des de la societat civil als responsables polítics, vos convidam adherir-vos personalment a aquesta campanya, signant a aquest  manifest.
ATTAC Mallorca
 
Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *