Primer de tot volem donar les gràcies a la ciutadania de Felanitx que va participar a la jornada electoral de diumenge passat i de manera especial a les 2.174 persones que han dipositat la seva confiança en el Bloc per Felanitx.
El Bloc s’ha reforçat a nivell institucional, confirmant-se com a la segona força del municipi, retallant les distàncies amb el PP, guanyador de les eleccions, i augmentant-les respecte a la tercera força, el PSOE.
Mai un partit d’esquerra i nacionalista no havia obtingut uns resultats tan bons a Felanitx, amb el 29% de vots. Hem de recordar que el Bloc a les passades eleccions, en les quals ja es va convertir en la segona força, va obtenir 1.410 vots. Per tant, en aquestes eleccions, l’augment és de casi 800 vots, més del 50%. Una pujada molt generosa i poc habitual en política.


Felanitx ha votat un canvi. Les ciutadanes i els ciutadans han considerat que el cicle del PP s’havia acabat i que la seva gestió no era l’adequada. També creim que han valorat la tasca duita a terme pel Bloc dins l’Ajuntament durant les darreres dues legislatures, així com el programa electoral que hem anant explicant durant la precampanya i la campanya.


Hem dit que ens sentim preparats per governar i la pèrdua de la majoria absoluta del PP obri aquesta possibilitat, evidentment a partir d’acords amb altres formacions polítiques.


També cal esmentar els resultats que ha obtingut MES en les eleccions autonòmiques. Dels 787 vots que obtinguérem fa 4 anys hem passat a 1785, 1000 vots més! Un resultat extraordinari que ha ajudat a reforçar i augmentar, també amb un 50%, els resultats de la coalició MES. A les institucions insulars, Felanitx també ha votat un canvi.


Ens veim a la Sala!

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *