A la darrera plenària, com ja anunciava aquest setmanari la setmana passada, es va aprovar una moció del Bloc per Felanitx que demanava a la regidoria de festes i de joventut a convocar un procés de participació públic i obert a la ciutadania, fent una convidada específica a entitats, grups musicals i empreses relacionades amb les verbenes. Aquestes reunions, l’equip de govern, les tendrà en compte a l’hora de prendre les decisions sobre les verbenes del 2014.

Aquestes trobades seran per parlar del model a seguir, el número de verbenes a fer, la seva possible gratuïtat i la tipologia dels grups a cada una. No seran per decidir els grups en concret ja que no creiem que ens posàssim d’acord. També seria necessari xerrar de la manera de fer la contractació dels bars, ja que veiem que any rere any va disminuint l’interès dels felanitxers per adquirir-ne algun.

Esperam que l’equip de govern posi fil a l’agulla i convoqui com més prest millor aquestes reunions, ja que les verbenes han de ser pel poble.

Ja que xerràvem del tema demanàrem al regidor de festes el Sr. Rafel Prohens si no trobava que la seva nefasta gestió al front de les verbenes calia la seva renúncia. Ens contestà que ell està ben tranquil i que no renunciaria perquè fa bé la seva feina. Opinau el mateix vosaltres?

En el mateix ple ens interessàrem pel desenvolupament de les famoses Normes Subsidiàries i ens varen contestar que creuen que abans de l’estiu es duria a aprovació provisional i després a exposició pública, per posteriorment contestar les possibles al·legacions que s’hagin pogut dur a terme i finalment l’aprovació definitiva al Consell.

Esperen que siguin aprovades dins aquesta legislatura. Nosaltres ja no sabem què pensar… fa tants d’anys que s’han d’aprovar!

També formulàrem dos precs, si podien xerrar amb el Club Nàutic per tal de què poguessin tenir enceses les faroles de l’avinguda dels Tamarells, com a mínim els mesos d’estiu i si també podien endreçar la zona de les engronsadores, ja que està en molt mal estat.

En el segon prec demanàrem si podien millorar les voreres de la via de cintura que uneix la rotonda de Porreres amb el carrer de la Mare de Déu de Sant Salvador, ja que és una via utilitzada per molta gent per caminar i hi ha molts de llocs que no hi ha voreres o bé hi ha arbres i no es pot caminar de forma segura.

Per últim vos contarem que aquesta setmana s’haurà aprovat la concessió de la recollida, neteja i transport de residus sòlids, és a dir, fems, del nostre terme. De les tres empreses que es presentaren la que obtengué la puntuació més alta fou la mateixa empresa que hem tengut tots aquests darrers anys, Fomento de Construcciones y Contratas. Sabem que aquesta empresa els darrers anys no ha complit de forma adequada el contracte i que l’Ajuntament no ho ha arreglat. Esperem que això no passi els propers 10 anys i que l’equip de govern faci complir de forma adequada el contracte firmat i que si no estableixi les sancions pertinents.

Bloc per Felanitx Plens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *