L’equip de govern del PP no té clar com impulsar un dels motors econòmics més importants de Felanitx: el turisme. Per exemple, la Mesa pel Turisme, per cert una proposta del Bloc, com una forma de reunir associacions hoteleres, comerços, veïns i partits polítics per posar en comú idees, informacions i iniciatives, queda infrautilitzada pel Partit Popular. La Mesa pel Turisme es reuneix quatre dies abans de la Triatló de Portocolom, en lloc de reunir-se quatre mesos abans. Què es pot decidir quatre dies abans? Per què té tant poc interès el nostre Ajuntament en promocionar aquests actes? I ni una proposta de cara a la propera temporada turística. Això sí, sortir a la foto ja va bé!

El pressupost del nostre Ajuntament per fomentar el turisme és de 45.800€, dels quals 21.000€ són destinats a la Triatló i 10.500€ són destinats a promoció turística, 3.000€ menys que l'any anterior. Descomptant les subvencions a l'Associació Hotelera i altres herbes, l'Ajuntament destina menys de 20.000€ al turisme. Quina promoció es pot fer per millorar el turisme amb aquests doblers? Poca cosa.

Quines propostes té l’equip de govern del PP per intentar desestacionalitzar el turisme? Com fa comptes promocionar el nostre municipi? Sols no tenim una pàgina web actualitzada. A més, el nostre batle no té el poder suficient a Palma per canviar la data de la Triatló i que sigui més a prop de l'estiu per així aconseguir que més hotels estiguin oberts. És trist que molts dels participants de la Triatló hagin d'anar a romandre fora de la nostra contrada.

Algú sap si l'equip de govern té en marxa cap projecte de feina o de millora al llarg d'aquesta legislatura? No consta. No té idees de futur, van fent feina alguns regidors, altres gens, el dia a dia, improvisant.

Ara han elaborat un pla per dinamitzar l'economia felanitxera, fomentar la creació d'ocupació i aconseguir tenir un poble més cuidat i més agradable. Idò es veu que han llegit el programa electoral del Bloc i han decidit bonificar el cinquanta per cent de l'impost de Construccions i Obres destinades a ús comercial i a rehabilitació de façanes i un setanta-cinc per cent la llicència d'obres al centre històric. Fins aquí molt bé ja que ens han fet cas, però això és tot el que se'ls ocorre per dinamitzar l'economia i fomentar l'ocupació? Així baixarà la llista de l'atur? Aquesta idea hauria de formar part d’una estratègia local a curt, mitjà i llarg termini compartida per la ciutadania i dotada d'una partida pressupostària amb idees concretes i no utòpiques. En definitiva, ni saben promocionar el turisme ni l'economia de Felanitx. Quins tres anys que ens esperen!

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *