Us convidem a assistir a la presentació de l’inici del Camí a Mallorca perquè conegueu el projecte, els primers trams a desenvolupar a l’Illa i a dir-hi la vostra.El Camí pretén donar a conèixer a la gent de totes les edats i condicions la cultura, la gent i el paisatge de cada territori.Cada dia més necessitem eines d’arrelament i integració, a fi d’estimular l’estima del propi país.Fes-ho extensiu si et plau als teus amics i coneguts.El Camí té sentit quan compta amb les petites aportacions de cada cop més gent.Pots veure les properes activitats programades, com sempre, a l’abast de tothom, a www.elcami.org.PRESENTACIÓ DEL CAMÍ A MALLORCADimecres 19 de març20 horesCasal Cultural can Alcoverc/ Sant Alonso 24casc antic (devora plaça Pes de sa Palla)Palma

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *